Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Wine and Dine as a King

Wine and Dine as a King

 

Vadászkonyha

Konyhánkon tapasztalt erdélyi séfek demonstrálják az egyedi zamatú vadhúsainkból készülő csodás lakomák erényét. Úgy receptjeink, mint a főzésnél használt alapanyagok régi vadászhagyományokat követnek. A receptek alapanyagául szolgáló húsok az ivói- és kézdialmási vadasparkunkból származnak. Nálunk kedvére lakmározhat őzből, szarvasból, vaddisznóból és mangalicából készülő főételekből és csemegékből. Ugyanakkor a környék jellegzetességének számító erdei gyümölcsökből készült lekvárokból is nassolhat. Az asztalról nélkülözhetetlen kenyér szerepét pedig a hagyományos székelyföldi házi krumpliskenyér tölti be, amelynek elkészülési folyamatát figyelemmel követheti, hiszen saját kemencénkben készül. A hagyományos főételek – mint a vadas vagy a vaddisznópörkölt – mellett havi rendszerességgel mesterszakácsok nyűgözik le vendégeinket vadhúsból készülő gasztronómiai remekműveikkel.
Kérjük jelezze előre étkezési szándékát, hogy szakácsunk külön figyelmet tudjon szentelni lakomája ízvilágára!

Tudományos kutatások során arra a következtetésre jutottak, hogy a vadhús lényegesen egészségesebb, mint a háziállatok húsa. Ennek a magyarázata egyszerű: a vadak egészséges étrendje és életmódja. A vad olyan táplálékot keres, amelyet annak idején a természet kiutalt neki. Vadasparkjainkban az állatok természetes környezetükben élnek – az erdők és a tisztások ezekben a parkokban érintetlenek. Füveken, mogyoróféléken és erdei gyümölcsökön nőnek fel. Nem csupán a diétájuk egészségeges, hanem a saját maguk kutatják fel és válogatják meg mindennapi betevőjüket.

A különleges lakomák elkészítésében segítségünkre van a Honor vadhús és mangalica termelésével-forgalmazásával foglalkozó vállalat. Ezeknek a húskülönlegességeknek a tradicionális erdélyi receptekkel való ötvözésével széles körű termékeket bocsájtunk a vendégek rendelkezésére. Kaphat nálunk vadhúsból készült füstölt és száraz kolbászokat, vadhús virsliket, sonkaféléket, füstölt és füstölt-sózott vadhúsokat vagy mangalica-szalonnát. A termékeket az Ivó községi csúcsminőségű húsfeldolgozóban készítik több évtizednyi tapasztalattal rendelkező mészárosok és szakácsok.

  • mangalica tarja freprutmartassal
  • romantik
  • salata1
  • kaja_02
  • kaja01
 

Foglaljon Most!

Küldjön üzenetet nekünk! Írja le az érkezés dátumát, az eltölteni kívánt éjszakák számát, válassza ki a szoba típusát, vagy válogasson csomag ajánlatainkból!

Friss Ajánlatok & Akciók:

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: