Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Our prices

Our prices

PRETURI

Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vânătoare, într-o variantă corespunzătoare secolului XXI. Intenţia noastră nu a fost de a oferi servicii ieftine, ci dimpotrivă, de a oferi mai mult decât oferă pensiunile obişnuite din Ţinutul Secuiesc. Serviciile noastre se încadrează la categoria lux, dar reuşesc să creeze şi să ofere oaspeţilor o atmosferă primitoare, familiară şi prietenească. Vila Honor îşi aşteaptă oaspeţii cu zece camere pentru două persoane, atât cu paturi duble cât şi cu două paturi separate. În afară de acestea, putem pune la dispoziţia oaspeţilor noştri şi o cameră amenajată pentru persoanele cu dizabilităţi. Pentru grupuri mai mari avem un dormitor cu zece paturi, ideală pentru pentru organizarea de tabere sau pentru cazarea copiilor.
În preţ este inclus un mic de jun din preparate vînătoreşti.

Sezon Single Room DOUBLE Room Dormitor pat extra
Ian 01 – Sep 30 50 Euro 65 Euro 20 Euro 20 Euro

* preţurile sunt calculate pe cameră/noapte, în afara dormitorului unde preţul este stabilit pe persoană/noapte, TVA inclus, preţul conţine un mic de jun

* acceptăm plata și cu urmâtoarele carduri bancare: 

 

Rezervă Acum!

Trimite un mesaj cu data sosirii, durata vizitei, tipul de camera dorita sau alege din pachetele noastre de oferte speciale.

Cele mai recente Promotii:

Check us on Tripadvisor: