Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Wine and Dine as a King

Wine and Dine as a King

 

Specialităţi vânătoreşti

Aerul curat de munte are darul de a trezi pofta de mâncare. O sală de mese primitoare
şi specialităţile din carne de vânat, pregătite de bucătari cu experienţă vă vă potoliţi foamea trezită de orele petrecute în aer liber. Desigur, aici puteţi consuma şi bunătăţile aduse de acasă. Meşteri bucătari ardeleni vă pun la dispoziţie întreaga lor experienţă în pregătirea specialităţilor culinare vânătoreşti. Materiile prime provin din parcurile noastre cu vânat din Ivo (Izvoare) şi Mereni. Reţetele, cât şi materiile prime folosite sunt tradiţionale.

Pregătim mâncăruri din carne de căprior, cerb, mistreţ, porc mangaliţa. Puteţi degusta şi gemurile preparate din fructele de pădure culese din împrejurimi. Pe mesele noastre veţi găsi pâine tradiţională secuiască cu cartofi, a cărei preparare poate fi urmărită de cei interesaţi, căci ea se coace în cuptorul nostru propriu. În afară de meniul obişnuit din carne de vânat, ca de exemplu sosul vânătoresc sau tocăniţa de mistreţ periodic veţi fi delectaţi cu specialităţi vânătoreşti extraordinare!
Vă rugăm spuneţi-ne gusturile D-voastră speciale în materie de artă culinară, pentru ca bucătarii noştri să vă poată oferi preparatele dorite!
După o zi obositoare şi un prânz bogat, din meniul vânătorilor nu poate lipsi un vin roşu bun sau un şerbet cu miere. Barul vânătoresc vă pune la dispoziţie băuturi speciale, potrivite pentru a încheia cum se cuvine un prânz vânătoresc! Extractele amare de plante medicinale vor favoriza o digestie mai uşoară, iar ţuica de prune originară din Ţinutul Secuiesc vă va da putere pentru o nouă zi pe munte!

  • mangalica tarja freprutmartassal
  • romantik
  • salata1
  • kaja_02
  • kaja01
 

Rezervă Acum!

Trimite un mesaj cu data sosirii, durata vizitei, tipul de camera dorita sau alege din pachetele noastre de oferte speciale.

Cele mai recente Promotii:

(English) Honor Villa Certificate of Excellence

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: