Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Check out our rooms

Check out our rooms

Háló  

Élvezze a szobáink által nyújtott kényelmet

Lazuljon el egy eseménydús nap után

Az egész napos kirándulások, felfedező utak befejeztével puhenjen a kényelmes szobáinkban, és töltődjön fel új kalandokra várva. A lovastúrák után nincs kellemesebb dolog mint belépni a forró zuhanyzó kellemesen maszírozó vize alá. Kényeztesse magát egy forró itallal a vadászcsárdában, burkolózzon egy meleg gyapjú takaróba a kandalló elött és szívja magába a szeme elé tárulkozó panoráma fenséges látványát.

A szobák és szolgáltatások

Egyebütt csak mese tündérország, gyermekek számára gondolták ki és népesítik be az ő ízlésük szerint, nálunk színvalóság. Én magam is jártam benne. Székelyországnak nevezzük. Ami szépet, ragyogót el tudunk képzelni, azt mind oda helyezzük. Mikszáth Kálmán


Nagyobb csoportok esetén egy tíz személyes hálót tudunk vendégeink rendelkezésére bocsájtani. Ez a szoba ideális táborok megszervezésére vagy gyerekek elszállásolására is.
A hegyi levegőnek egyik jellegzetessége, hogy pár óra után farkaséhes lesz tőle az ember. A Honor villában csodálatos ebédlő-rész várja a havasi levegőtől megéhezett vendégeket. Szakácsaink vadhúsból készülő különleges lakomákkal csillapítják étvágyát! Ebédlőnkben természetesen nem csak az általunk készített ételeket fogyaszthatja, hanem otthonról hozott csemegéiből is lakmározhat.

A Honor Villában nem kell aggódnia, hogy unalmasan fogja tölteni szabadidejét. Személyzetünk tartalmas programok széles skálájával próbál majd kedvében járni. Lovastúrákat még a villa megépülése előtt szerveztünk. Két éve „ballagott el” a lovaglóiskola első végzős generációja. Izlandi lovaink nyugodt, békés természetének köszönhetően a lovaglás már az első perctől egy kellemes és biztonságos élményt tud nyújtani. Az izlandi lófajta békés természete mellett azért is közkedvelt, mert ügetési stílusa eltér a megszokottól, és egy sokkal kellemesebb, könnyedebb lovaglási élményt tud nyújtani. Nem hiába választottuk ezt a fajtát. A másik figyelemreméltó jellegzetessége az összetéveszthetetlen mozgása, az úgynevezett tölt. Ez egy olyan sajátságos mozgásforma, amely szinte kizárólag csakis az izlandi póni sajátossága. A lábsorrend a lépésével megegyező, de ezt az egészen lassú tempótól a vágta sebességig képes fokozni. Ha valamihez hasonlítani akarnánk, talán a humán sportban a séta és a távgyaloglás kapcsolata lehetne felhozható példa. A tölt mozgás a lovas számára rendkívül kényelmes, nem ráz, kellemesen hintázó érzetet kelt, könnyű a lovon fennmaradni.
Ha ön rajong a vadon állatvilágáért, és szeretne mélyebben beletekinteni, esetleg vadakat fotózni, akkor ajánljuk figyelmébe az ivói vadasparkunkat. Az ivói vadaspark egy 320 hektáron elhelyezkedő terület, erdei patakok folynak át rajta, és hegyek veszik körül. Ez a vidék teremti meg azt a varázslatos milliőt, ahol a szavasok, őzek, muflonok és vaddisznók természetes környezetükben élhetnek. A vadasparkon végzett módosításaink a lehető legminimálisabbak: alig pár földutat és a kerítést tettünk hozzá a meztelen természet szépségéhez.
Ha még határozatlan érkezési időpontjával és a kiválasztandó tevékenységével kapcsolatban, kövesse figyelemmel weboldalunk Újdonságok & Akciók menüpontját, ahol rendszeresen tájékoztatjuk az elkövetkezendő eseményeinkről és programjainkról. Ha pedig tényleg semmiről nem akar lemaradni, iratkozzon fel hírlevelünkre, és rendszeresen tájékoztatjuk minden izgalmas újdonságunkról.

  • dinner
  • horse_riding_adventure
  • icelandic_horse
  • panorama_terace_04
  • riding_class
  • spring_tour
  • sunny_afternoon
  • the_herd
  • the_male
  • the_view
 

Foglaljon Most!

Küldjön üzenetet nekünk! Írja le az érkezés dátumát, az eltölteni kívánt éjszakák számát, válassza ki a szoba típusát, vagy válogasson csomag ajánlatainkból!

Friss Ajánlatok & Akciók:

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: