Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Check out our rooms

Check out our rooms

Dormitor comun  

Dormitor comun pentru 10 persoane

Relaxaţi-vă după o zi plină cu noi experiente

Amenajarea camerelor îmbină tradiţia vilelor vânătoreşti cu cuceririle tehnicii moderne: fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu prevăzut cu cabină de duş cu hidromasaj şi televizor LCD. În caz de nevoie în fiecare cameră se pot pune paturi suplimentare.

Despre camerele si serviciile noastre

Unde daca nu in munti, izvoarele, apele, vantul, ploaia, furtuna se nasc, cresc, coplesesc totul si aduc apoi calmul unei lumi mai dornice de viata. Virgil Ludu

Vila Honor îşi aşteaptă oaspeţii cu zece camere pentru două persoane, atât cu paturi duble cât şi cu două paturi separate. În afară de acestea, putem pune la dispoziţia oaspeţilor noştri şi o cameră amenajată pentru persoanele cu dizabilităţi. Amenajarea camerelor îmbină tradiţia vilelor vânătoreşti cu cuceririle tehnicii moderne: fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu prevăzut cu cabină de duş cu hidromasaj şi televizor LCD. În caz de nevoie în fiecare cameră se pot pune paturi suplimentare. Pentru grupuri mai mari avem un dormitor cu zece paturi, ideală pentru pentru organizarea de tabere sau pentru cazarea copiilor.

Grupurile mai mari pot fi cazate într-un dormitor cu zece paturi. Acesta este ideal pentru organizarea de tabere sau pentru cazarea copiilor.
Vila Honor este singura din Transilvania care reproduce atmosfera unei vile de vânătoare, într-o variantă corespunzătoare secolului XXI. Intenţia noastră nu a fost de a oferi servicii ieftine, ci dimpotrivă, de a oferi mai mult decât oferă pensiunile obişnuite din Ţinutul Secuiesc. Serviciile noastre se încadrează la categoria lux, dar reuşesc să creeze şi să ofere oaspeţilor o atmosferă primitoare, familiară şi prietenească. Suntem deosebit de mândri de această terasă. Este o terasă de zi rustică, de unde puteţi admira panorama încântătoare a ţinutului înconjurător. Ea poate fi locaţia unei reuniuni familiale, a siestei, sau chiar locul unde puteţi consuma un pahar de vin admirand peisajul pitoresc.
Aerul curat de munte are darul de trezi pofta de mâncare. O sală de mese primitoare şi specialităţi din carne de vânat, pregătite de meşteri bucătari cu experienţă vă aşteaptă să vă potoliţi foamea trezită de orele petrecute în aer liber. Desigur, aici puteţi consuma şi bunătăţile

Personalul nostru vă stă la dispoziţie cu o ofertă variată de petrecerea timpului liber, pentru ca nici un minut petrecut la Vila Honor să nu tracă fără folos. Drumeţiile călare au fost organizate încă înainte de construirea vilei, şi avem deja două generaţii de absolvenţi ai şcolii de călărie. Caii noştri de rasă islandeză sunt calmi şi liniştiţi, mersul lor diferit de cel obişnuit este mai comod şi mai plăcut decât al altor rase. O altă caracteristică a rasei este aşa numita mişcare toelt. Aceasta este o mişcare caracteristică numai poneilor islandezi. Ordinea picioarelor corespunde cu paşii calului, totuşi el este capabil să accelezere de la mişcarea lentă până la galop. Mersul lor poate fi asemuit cu marşul forţat din sporturile umane. Se mai numeşte şi running walk (mers alergat). Datorită acestui mers, mişcarea cailor islandezi este legănată, comodă pentru om, care se poate ţine uşor pe cal.

Dacă vă interesează viaţa animalelor sălbatice în mediul lor natural, dacă doriţi să le fotografiaţi sau filmaţi, vă recomandăm parcul zoogic de la Ivo (Izvoare). Parcul zoologic de la Ivo (Izvoare) se intinde pe o suprafaţă de 320 de hectare, este brăzdat de râuri şi înconjurat de munţi. În această regiune pitorească trăiesc în mediul lor natural căpriori, cerbi, mufloni. Cele câteva poteci şi gardurile au fost intervenţia noastră minimă şi necesară în frumuseţea sălbatică a naturii.Pe site-ul nostru, la rubrica Noutati & Ofertesunt postate regulat informaţii despre programele în derulare şi cele viitoare. Urmăriţi-ne cu atenţie pentru a vă putea rezerva din timp locurile. Dacă doriţi să participaţi la toate evenimentele şi programele noastre, înscrieţi-vă pe site-ul nostru şi veţi fi anunţat personal despre fiecare noutate!

  • dinner
  • horse_riding_adventure
  • icelandic_horse
  • panorama_terace_04
  • riding_class
  • spring_tour
  • sunny_afternoon
  • the_herd
  • the_male
  • the_view
 

Rezervă Acum!

Trimite un mesaj cu data sosirii, durata vizitei, tipul de camera dorita sau alege din pachetele noastre de oferte speciale.

Cele mai recente Promotii:

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: