Pezsgőfürdő és pezsgőfürdő

Ha nyáron hűsölni szeretne, vagy télen forró fürdőt szeretne venni, jakuzzink és forró fürdőnk várja Önt. Felár nélkül! Ugye milyen jó ez?

Fitness és konferenciatermek

Használja ki fitnesz- és konferenciatermünket. Tartsa fitten magát egy esős napon, vagy intézze üzleti ügyeit, mi gondoskodunk róla.

Wifi területek

Mindenhol ingyenes és gyors WiFi áll rendelkezésre, mind a belső, mind a külső területeken. Az internet-hozzáférés optikai szálon keresztül történik, így a sebesség soha nem jelent problémát.

Privát udvar

Mindig pihenhet a saját udvarunkon, amely a Hargita dombjaira és hegyeire néz. Lélegzetelállító kilátás, függetlenül attól, hogy milyen napszakban vagy éjszaka.

Honor Villa Szolgáltatások

ARRA TÖREKEDTÜNK, HOGY A LEGJOBB ÉLMÉNYT NYÚJTSUK VENDÉGEINKNEK. KOMBINÁLJUK A VINTAGE-T A MODERNNEL, HOGY ÖN EGYEDÜLÁLLÓ NYARALÁST ÉLVEZHESSEN A FOGADÓBAN.

TV

SATELLITE

Reggeli

BESZÁMOLVA

Privát

FÜRDŐSZOBA

Ágy

Dupla/kétágyas

Izlandi lovaglás

NEM SZÁMÍT, HOGY KEZDŐ VAGY TAPASZTALT LOVAS VAGY, GYERE ÉS ÉLVEZD AZ IZLANDI LOVAT. NYUGODT TERMÉSZETÉVEL, RENDKÍVÜLI KITARTÁSÁVAL ÉS NAGYSZERŰ MEGJELENÉSÉVEL AZ IZLANDI LÓ MINDEN KOROSZTÁLY SZÁMÁRA TÖKÉLETES TÁRS.

Honor Vadaspark

HA RAJONG A VADON ÉLŐ ÁLLATOKÉRT, ÉS SZERETNE MÉLYEBBEN MEGNÉZNI VAGY FOTÓZNI A VADON ÉLŐ ÁLLATOKAT, AKKOR AJÁNLJUK VADASPARKUNKAT. A VADASPARK 320 HEKTÁROS TERÜLETET FOGLAL MAGÁBA, MELYET ERDEI PATAKOK SZELNEK ÁT, ÉS HEGYEK VESZIK KÖRÜL. EZ A TÁJ VARÁZSLATOS MILIŐT TEREMT, AHOL AZ ŐZEK, MUFLONOK ÉS VADDISZNÓK TERMÉSZETES ÉLŐHELYÜKÖN ÉLHETNEK.

Ajánlott
2021
Honor Villa