Tururi cu elicopterul

Zborurile private și comune cu elicopterul de la vilă pentru plăcerea și afacerile dumneavoastră sunt acum disponibile pentru a fi rezervate cu o reducere semnificativă pentru oaspeții noștri. Dorim ca oaspeții noștri să vadă toată frumusețea pe care o are locul nostru și am creat tururi cu elicopterul. Acum fiecare poate vedea golfurile și golfurile frumoase pe care le are țara noastră.

Succesul nostru se bazează pe combinația câștigătoare a unei echipe de piloți cu o mare experiență, împreună cu o flotă de elicoptere de lux, cu baza în Thira și care deservește întreaga regiune. Cu echipa noastră sunteți în siguranță &sound, nu aveți de ce să vă faceți griji sau cel puțin în ceea ce privește realizarea fotografiilor. Priveliștea de aici îți taie respirația, așa că nu uita să iei cu tine aparatul foto!

Petreceți momente plăcute pe cer, bucurându-vă de peisajele spectaculoase ale satelor antice din Santorini și de natura virgină, văzute cu ochii unei păsări! Vă asigurăm că nu ați mai văzut niciodată o astfel de frumusețe și ceea ce este minunat este că vă puteți relaxa, călători și descoperi totul într-un singur loc. Vacanța dumneavoastră va fi uimitoare și incitantă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *