Jacuzzi și cadă cu hidromasaj

Dacă vreți să vă răcoriți vara sau să vă bucurați de o baie fierbinte iarna, vă așteaptă jacuzii și tobe fierbinți. Fără costuri suplimentare! Cât de frumos este asta, nu-i așa?

Săli de fitness și săli de conferințe

Profitați de sălile noastre de fitness și de conferințe. Păstrați-vă în formă într-o zi ploioasă sau ocupați-vă de afacerile dumneavoastră, noi vă asigurăm.

Zone Wifi

Vă veți bucura de WiFi gratuit și rapid peste tot, atât în interior, cât și în exterior. Avem acces la internet prin fibră optică, astfel încât viteza nu va fi niciodată o problemă.

curte privată

Vă puteți relaxa oricând în curtea noastră privată, cu vedere la dealurile și munții din Harghita. O priveliște uluitoare, indiferent de ora din zi sau din noapte.

Facilități Vila Honor

NE-AM STRĂDUIT SĂ OFERIM CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ PENTRU OASPEȚII NOȘTRI. COMBINĂM VINTAGE-UL CU MODERNUL, ASTFEL ÎNCÂT SĂ VĂ BUCURAȚI DE O VACANȚĂ UNICĂ ÎN HANUL NOSTRU.

Tv

SATELLITE

Mic dejun

INCLUSE

Privat

BAIE

Pat

Dublu/Twin

Călăritul islandez

INDIFERENT DACĂ SUNTEȚI ÎNCEPĂTOR SAU CĂLĂREȚ EXPERIMENTAT, VENIȚI SĂ VĂ BUCURAȚI DE CALUL ISLANDEZ. CU NATURA SA CALMĂ, REZISTENȚA EXTRAORDINARĂ ȘI ASPECTUL SĂU MINUNAT, CALUL ISLANDEZ ESTE PARTENERUL PERFECT PENTRU TOATE VÂRSTELE.

Honor Wildlife Park

DACĂ SUNTEȚI PASIONAȚI DE VIAȚA SĂLBATICĂ ȘI DORIȚI SĂ PRIVIȚI MAI ÎNDEAPROAPE SAU SĂ FACEȚI FOTOGRAFII CU ANIMALE SĂLBATICE, VĂ RECOMANDĂM PARCUL NOSTRU NATURAL. PARCUL DE FAUNĂ SĂLBATICĂ ARE O SUPRAFAȚĂ DE 320 DE HECTARE, STRĂBĂTUTĂ DE RÂURI DE PĂDURE ȘI ÎNCONJURATĂ DE MUNȚI. ACEASTĂ ZONĂ RURALĂ CREEAZĂ MEDIUL MAGIC ÎN CARE CERBI, MUFLONI ȘI MISTREȚI POT TRĂI ÎN HABITATUL LOR NATURAL.