Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Check out our rooms

Check out our rooms

Franciaágyas szoba

Franciaágyas szoba

A Honor Villa 11 tágas franciaágyas szobával várja vendégeit. A szobák berendezése hosszú időn át zajlott, odafigyelve minden apró részletre, a vadász-villa stílusát ötvözve a modernkori technológia vívmányaival. Franciaágyas szobáink közül kettő hosszú erkéllyel rendelkezik, és csodás kilátást nyújt egyenesen a Madarasi Hargitára.

Kétágyas szoba

Kétágyas szoba

A Honor Villa 4 tágas kétágyas szobával várja vendégeit. A szobák berendezésekor minden apró részletre odafigyeltünk, a vadász-villa stílusát ötvözve a modernkori technológia vívmányaival. Az összes kétágyas szobánk csodás kilátást nyújt a Madarasi Hargitára.

AKADÁLYMENTESÍTETT SZOBA

AKADÁLYMENTESÍTETT SZOBA

Hátrányos helyzetű vendégeinknek akádálymentesített szobával állunk rendelkezésére. A szoba berendezésekor minden apró részletre odafigyeltünk, a vadász-villa stílusát ötvözve a modernkori technológia vívmányaival. Az akadálymentesített szobánk csodás kilátást nyújt a Madarasi Hargitára, és megtervezésekor mindent megtettünk, hogy könnyen lakhatóvá tegyük különleges igényekkel rendelkező vendégeink számára.

Háló

Háló

Nagyobb csoportok esetén egy tíz személyes hálót tudunk vendégeink rendelkezésére bocsájtani. Ez a szoba ideális táborok megszervezésére vagy gyerekek elszállásolására is.

Foglaljon Most!

Küldjön üzenetet nekünk! Írja le az érkezés dátumát, az eltölteni kívánt éjszakák számát, válassza ki a szoba típusát, vagy válogasson csomag ajánlatainkból!

Friss Ajánlatok & Akciók:

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: