Call us directly: +40 747 287487
101/B, Izvoare, Harghita, Romania: View on Map

Check out our rooms

Check out our rooms

Camerele cu pat dublu

Camerele cu pat dublu

Vila Honor dispune de 11 camere cu pat dublu. Amenajarea camerelor a fost făcută cu multă atenţie, luând în consideraţie fiecare amănunt, pentru a armoniza stilul vilelor dr vânătoare cu cucerile tehnicii moderne. Dintre cele şase camere, două dispun de câte un balcon lung, care oferă o privelişte minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

Camerele cu două paturi

Camerele cu două paturi

Vila Honor dispune de patru camere cu două paturi. Amenajarea camerelor a fost făcută cu multă atenţie, luând în considerare fiecare amănunt, pentru a armoniza stilul vilelor de vânătoare cu cuceririle tehnicii moderne. Toate camerele cu două paturi oferă o privelişte minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

Camera pentru persoane cu dizabilităţi

Camera pentru persoane cu dizabilităţi

Pentru oaspeţii cu dizabilităţi avem pregătită o cameră specială. Amenajarea ei fost făcută cu multă atenţie, luând în considerare fiecare amănunt, pentru a armoniza stilul vilelor de vânătoare cu cuceririle tehnicii moderne, luându-se în considerare şi nevoile speciale ale acestor persoane. Camera oferă o vedere minunată înspre vârful Harghita Mădăraş.

Dormitor comun

Dormitor comun

Grupurile mai mari pot fi cazate într-un dormitor cu zece paturi. Acesta este ideal pentru organizarea de tabere sau pentru cazarea copiilor.

Rezervă Acum!

Trimite un mesaj cu data sosirii, durata vizitei, tipul de camera dorita sau alege din pachetele noastre de oferte speciale.

Cele mai recente Promotii:

Check us on Tripadvisor:

Sign up for Newsletter: