Descoperiți scuba diving

Scuba diving este întotdeauna atât de distractiv! Aceasta este una dintre activitățile noastre pe care vi le propunem - o șansă unică de a vă scufunda cu toate simțurile în lumea subacvatică și de a vă cufunda complet în atmosfera extraordinară. Înotând cu pești frumoși într-o apă curată este o șansă fantastică de a explora viața subacvatică.

Știi ceva? Aveți o șansă extraordinară de a deschide o diversitate a lumii marine și vă asigurăm că nu veți mai vrea să ieșiți din apă! Și nu trebuie să luați drumuri lungi pentru a ajunge la locul de destinație, deoarece noi desfășurăm totul pe teritoriul nostru!

Ce mai e?

La hotel vă așteaptă o mulțime de alte activități minunate în aer liber: jucați golf pe frumoasele terenuri, pescuiți pentru cea mai bună captură, vă plimbați printre ruinele frumoaselor sate vechi, faceți excursii și plimbări cu barca în alte zone (la fel de frumoase) din Santorini și multe altele!

Dacă doriți să luați parte la o astfel de aventură, contactați-ne și vom organiza o excursie memorabilă pentru dumneavoastră și familia și prietenii dumneavoastră. Fiecare oaspete a spus că nu a avut niciodată o astfel de experiență și noi putem să v-o oferim și vouă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *