Politica de livrare și returnare

HONOR VILLA ÎȘI REZERVĂ DREPTUL DE A MODIFICA TARIFELE (pentru cei care au făcut o rezervare cu un tarif, această regulă nu se aplică).

Tarifele includ toate taxele.

Primirea în cameră (Check-In): începând cu ora 15.00.

Eliberarea camerei (Check-Out): până la ora 11:00.

Rezervările pentru care nu a fost plătit un avans și/sau pentru care nu a fost depus un avans de 30% din valoarea totală a sejurului sunt considerate de HONOR VILLA ca fiind rezervări negarantate.

Pentru rezervări garantate sau preplătite:

În cazul în care nu sunt specificate alte condiții în confirmarea scrisă primită de la HONOR VILLA, atunci:

Termenul limită pentru anularea unei rezervări, fără perceperea unei penalități, este de până la 15 (cincisprezece) zile înainte de sosire. Avansul plătit se returnează în termen de 30 de zile de la solicitarea de anulare. în cazul anulării și rambursării avansului, vom percepe comisioane bancare.
În cazul anulărilor efectuate cu mai puțin de 15 (cincisprezece) zile, dar până la 72 de ore înainte de sosire, se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, suma fiind dedusă din avansul plătit.
Pentru anulări efectuate cu mai puțin de 72 de ore înainte de sosire sau în caz de neprezentare, se va percepe întreaga valoare a rezervării, suma fiind reținută din avansul plătit.
în caz de neprezentare, HONOR VILLA își rezervă dreptul de a elibera camera/camerile pentru restul sejurului.
Rezervările efectuate cu cel puțin 3 zile înainte de data sosirii sunt acceptate numai pe baza locurilor disponibile.

Clienții primesc confirmarea rezervării prin e-mail, max. 3 ore după efectuarea plății.

Rezervările plătite cu cardul de vacanță la POS-ul din agenție sau prin intermediul link-ului de plată Netopia, odată confirmate și emis voucherul de cazare, nu pot fi anulate și banii încasați returnați, sancțiunea fiind de 100% conform legii.
Ce vouchere de vacanță acceptăm?

Acceptăm următoarele tipuri de bilete de vacanță:

  • Edenred (Bilet de vacanță)
  • Cheque Dejeuner România (Cheque Vacances/UP România)
  • Sodexo (Sodexo Tourist Pass) Metoda de plată cu bilete sau card de vacanță:
  • tranzacția online prin intermediul cardului de vacanță se realizează prin MobilPay (NETOPYA SISTEMS), tranzacții garantate de Visa și Mastercard.
  • rezervările online sau offline prin intermediul cardului de vacanță NU sunt rambursabile, nu pot fi schimbate în bani conform legislației în vigoare

Modificările la orice rezervare trebuie făcute în scris la adresa de e-mail: [email protected]. Nicio modificare nu va fi garantată până când nu este primită în scris de HONOR VILLA. Tarifele rezultate în urma modificărilor pot varia, în funcție de natura modificării, precum și de disponibilitatea la momentul modificării rezervărilor efectuate.

Orice anulare a rezervării camerei va fi trimisă în scris la adresa de e-mail: [email protected], în conformitate cu condițiile de mai sus. Nicio anulare nu va fi garantată până la primirea în scris de către HONOR VILLA.