BUN VENIT

Fie că alegeți să vă petreceți zilele călărind, vizitând parcul de animale sălbatice, mergând cu bicicleta, făcând drumeții sau participând la orice alte activități la hanul nostru, avem personal profesionist care vă va ghida în escapadele dvs. nesfârșite. La finalul zilei petrecute cu explorarea frumuseții sălbatice a regiunii, vă va plăcea confortul de a vă întoarce la Honor Villa.

Relaxați-vă și

lasă-ne să avem grijă de tine

Fie că alegeți să vă petreceți zilele călărind, vizitând parcul de animale sălbatice, mergând cu bicicleta, făcând drumeții sau participând la orice alte activități la hanul nostru, avem personal profesionist care vă va ghida în escapadele dvs. nesfârșite. La finalul zilei petrecute cu explorarea frumuseții sălbatice a regiunii, vă va plăcea confortul de a vă întoarce la Honor Villa. Relaxați-vă în livingul confortabil în fața șemineului, savurați o masă gourmet

pregătit de carne de vânat fină, beți ceva la barul nostru de vânătoare sau chiar optați pentru o carte bună sau un filmuleț distractiv din colțul nostru de cărți și DVD-uri - alegerea vă aparține! Cele 15 dormitoare confortabile ale noastre sunt dotate cu TV LCD, ziare gratuite și băi private cu uscător de păr, duș și prosoape, plus parcare privată gratuită ca standard. Toate acestea au fost planificate cu grijă pentru a vă face să vă simțiți ca acasă.

Bucurați-vă de vacanță

Bine ați venit la Honor Villa