ÜDVÖZÖLJÜK

Akár úgy dönt, hogy töltse el a napokat lovaglással, látogasson el a vadasparkba, kerékpározzon, túrázzon vagy vegyen részt bármely más tevékenységben a fogadóban, profi személyzetünk van itt, hogy végtelen kalandokba kalauzolja Önt. A régió vad szépségének felfedezésével töltött nap végén szeretni fogja a Honor Villába való visszatérés kényelmét.

Pihenj és

Hagyja, hogy gondoskodjunk Önről

Akár úgy dönt, hogy töltse el a napokat lovaglással, látogasson el a vadasparkba, kerékpározzon, túrázzon vagy vegyen részt bármely más tevékenységben a fogadóban, profi személyzetünk van itt, hogy végtelen kalandokba kalauzolja Önt. A régió vad szépségének felfedezésével töltött nap végén szeretni fogja a Honor Villába való visszatérés kényelmét. Pihenjen a kényelmes nappaliban a kandalló előtt, élvezze az ínyenc ételt

finom vadhúst készíthet, ihat egy italt vadászbárunkban, vagy választhat egy jó könyvet vagy egy szórakoztató videót a könyv- és DVD-sarkunkból - a választás az Öné! 15 kényelmes szobánkban LCD TV, ingyenes újságok, saját fürdőszoba hajszárítóval, zuhanyzóval és törölközőkkel, valamint ingyenes privát parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Mindezt gondosan megtervezve, hogy Ön otthon érezze magát.

Élvezze a nyaralást

Üdvözöljük a Honor Villában