Szállítási és visszaküldési politika

A HONOR VILLA FENNTARTJA AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSÁNAK JOGÁT (azok számára, akik egy áras foglalást tettek, ez a szabály nem érvényes).

Az árak tartalmazzák az összes adót.

Szobafogadás (bejelentkezés): 15.00 órai kezdettel.

Szobakiadás (Check-Out): 11 óráig.

Azokat a foglalásokat, amelyekre nem fizettek előleget és/vagy amelyekre nem fizettek előzetesen a tartózkodás teljes értékének 30% összegű foglalót, a HONOR VILLA nem garantált foglalásnak tekinti.

Garantált vagy előre fizetett foglalás esetén:

Ha a HONOR VILLA-tól kapott írásbeli visszaigazolásban nem szerepelnek egyéb feltételek, akkor:

A foglalás lemondásának határideje kötbér felszámítása nélkül az érkezés előtt 15 (tizenöt) nappal van. A befizetett előleget a lemondási kérelemtől számított 30 napon belül visszatérítjük. lemondás és az előleg visszafizetése esetén banki jutalékot számítunk fel.
15 (tizenöt) napnál rövidebb időn belül, de legfeljebb 72 órával az érkezés előtt történő lemondás esetén az első éjszaka szállásdíjának értéke kerül felszámításra, az összeg levonásra a befizetett előlegből.
Az érkezés előtt kevesebb mint 72 órával történő lemondás vagy meg nem jelenés esetén a foglalás teljes értéke felszámításra kerül, az összeg az előlegből kerül visszatartásra.
meg nem jelenés esetén a HONOR VILLA fenntartja a jogot, hogy a szobát/szobákat a tartózkodás hátralévő részére felszabadítsa.
A legalább 3 nappal az érkezés időpontja előtt tett foglalásokat csak a szabad helyek függvényében fogadjuk el.

Az ügyfelek e-mailben kapják meg a foglalási visszaigazolást, max. 3 órával a fizetés után.

Az üdülési kártyával az iroda POS-pontján vagy a Netopia fizetési linken keresztül kifizetett foglalásokat, miután megerősítették és kiállították a szállásutalványt, nem lehet törölni, és a beszedett pénzt nem lehet visszaadni, a büntetés a törvény szerint 100%.
Milyen üdülési csekkeket fogadunk el?

A következő típusú üdülési jegyeket fogadjuk el:

  • Edenred (Üdülési jegy)
  • Cheque Dejeuner Románia (Cheque Vacances/UP Románia)
  • Sodexo (Sodexo Tourist Pass) Fizetési mód jegyekkel vagy üdülési kártyával:
  • az online tranzakció az üdülési kártyán keresztül a MobilPay (NETOPYA SISTEMS) segítségével történik, a Visa és a Mastercard által garantált tranzakciókat.
  • az online vagy offline foglalások az üdülési kártyán keresztül NEM téríthetők vissza, a hatályos jogszabályok szerint nem válthatók pénzre.

A foglalás módosítását írásban kell megtenni a [email protected] e-mail címen. A HONOR VILLA nem garantálja a változtatásokat, amíg azok írásban be nem érkeznek. A módosításokból eredő árak a módosítás jellegétől, valamint a foglalások módosításának időpontjában fennálló szabad helyek függvényében változhatnak.

A szobafoglalás lemondását írásban kell elküldeni a [email protected] e-mail címre a fenti feltételek szerint. A lemondás nem garantálható, amíg a HONOR VILLA nem kapja meg írásban.