Szállítási és visszaküldési politika

A HONOR VILLA FENNTARTJA AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSÁNAK JOGÁT (azok számára, akik egy áras foglalást tettek, ez a szabály nem érvényes).

Az árak tartalmazzák az összes adót.

Szobafogadás (bejelentkezés): 15.00 órai kezdettel.

Szobakiadás (Check-Out): 11 óráig.

A foglalásokat előre teljes egészében ki kell fizetni, és azok nem téríthetők vissza. Kivételes esetekben megfontolhatjuk a foglalás átütemezését. A foglalások módosítását írásban kell megtenni a [email protected] e-mail címen, és a szabad helyek függvényében történik. A HONOR VILLA írásban történő beérkezéséig semmilyen módosítás nem garantálható. A változtatásokból eredő árak a változtatás jellegétől, valamint a foglalás módosításának időpontjában fennálló szabad helyek függvényében változhatnak.

Az ügyfelek e-mailben kapják meg a foglalási visszaigazolást, max. 3 órával a fizetés után.

Az üdülési kártyával az iroda POS-pontján vagy a Netopia fizetési linken keresztül kifizetett foglalásokat, miután megerősítették és kiállították a szállásutalványt, nem lehet törölni, és a beszedett pénzt nem lehet visszaadni, a büntetés a törvény szerint 100%.
Milyen üdülési csekkeket fogadunk el?

A következő típusú üdülési jegyeket fogadjuk el:

  • Edenred (Üdülési jegy)
  • Cheque Dejeuner Románia (Cheque Vacances/UP Románia)
  • Sodexo (Sodexo Tourist Pass) Fizetési mód jegyekkel vagy üdülési kártyával:
  • az online tranzakció az üdülési kártyán keresztül a MobilPay (NETOPYA SISTEMS) segítségével történik, a Visa és a Mastercard által garantált tranzakciókat.
  • az online vagy offline foglalások az üdülési kártyán keresztül NEM téríthetők vissza, a hatályos jogszabályok szerint nem válthatók pénzre.