Élőzenei koncertek

A Palmeria Hotel teraszos éttermében naponta élő zenei előadásokat élvezhet. Minden héten új zenekart hívunk meg üdülőhelyünkre, és örülünk, hogy Jimmy Curgyr jazzbandája állandó zenészeink közé tartozik. Biztosan emlékezni fog a hullámok hangjára és az igazi élőzenei koncertekre a tengerparton! Az étterem teljes vendéglátóipari szolgáltatása is az Ön rendelkezésére áll.

A bor és a zene párosítása sokkal, de sokkal bonyolultabb, mint gondolnád.

Alan Cross

Kényelmes ülések, ízletes italok és ételek - ezt várja egy üdülőhelytől, és mi készen állunk arra, hogy ezt megadjuk Önnek. Az élet lehetetlen zene nélkül, kapja meg az életet és a zenét egyszer strand koktél - nagyon finom lesz!

Kilátás a villából

Nagyon hangulatos és meghitt esteket szervezünk, bájos és gyönyörű zenei kísérettel. A legjobb hely, hogy meglátogassa a legkedvesebb szerelmével és felejthetetlen nyaralást töltsön el néhány napig. Kényelmes ülőhelyek, ízletes italok és ételek - ezt várja egy üdülőhelytől, és mi készek vagyunk ezt megadni Önnek. Az élet lehetetlen zene nélkül, kapja meg az életet és a zenét egyszer strand koktél - nagyon finom lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük