Fedezze fel az építészet szépségét

Sokan az árnyékokat elég ijesztőnek találják, és azok metaforái azoknak a dolgoknak, amelyek zavarnának, ha rendszeresen látnád őket, vagy ha rájuk koncentrálnál. Vannak, akik a napot is inkább kellemesnek találják az arcukon, különösen napozás közben. De többnyire a képzeletünk hoz létre ijesztő képeket, amelyek a rossz napjainkon alapulnak.

Légy önmagad legjobb változata, soha ne bánd meg, amit tettél, és maradj mindig pozitív. Lehet, hogy az árnyékod egyre nagyobb lesz, de ez semmit sem jelent, ha a nap felé nézel. Egy másik kastély, amit meglátogathatsz, ez a Killini kastély - A kastély és az ősi fehér házas falu a Calixto Hesperos családé, a Hesperos família egyik ága, amely a hosszú tizenegyedik század óta birtokolja a kastélyt. A helyszínen vezetett túrákra van lehetőség - megtekinthető a díszterem, az étkező, a rézkonyha, a borospince, a börtönök, a hálószobák és a főtorony.

Van valami különleges a kastélyokban, és ezt a saját szemeddel láthatod majd! A régi, titokzatos építmények nem hagynak hidegen, amint meglátod őket.

És ha szállodánkban száll meg, valami nagyon érdekeset tudunk ajánlani Önnek - több utazásszervezővel is együttműködünk, és készen állunk arra, hogy különleges kedvezményes ajánlatokat nyújtsunk Önnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük